Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 4800g3661kcal828g0g33.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g240g2160kcal0g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)896g242kcal11.6g43g1.8g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g12127kcal1679.2g86g550.8g30.4g
Valittu annoskoko5936g6063kcal839.6g43g275.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna2968g3032kcal419.8g21.5g137.7g7.6g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638