Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 774g1104kcal96.7g2.3g79.3g0g
Sokeri 399g1618kcal0g398.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai305g1067kcal36.6g216.4g6.4g9.1g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.9g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 938g1241kcal24.7g30g112.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl938g3188kcal18.8g28.1g328.2g0g
Sokeri 169g685kcal0g168.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g188kcal0g46.4g0g0g
Mansikka 2344g1091kcal11.7g196.9g4.7g44.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g20443kcal379.4g2191.4g1062.2g107.4g
Valittu annoskoko5936g10222kcal189.7g1095.7g531.1g53.7g
Annoskoko puolitettuna2968g5111kcal94.9g547.9g265.6g26.9g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709