Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kukkakaali 67g16kcal1.2g1.5g0.2g1.5g
Kalkkuna 67g131kcal21g0g5.2g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g8.3g2.9kcal0g0.7g0g0g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.6g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.3g5.5kcal0.6g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g379kcal47.6g18.2g11.2g9.4g
Valittu annoskoko594g189kcal23.8g9.1g5.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna297g95kcal11.9g4.6g2.8g2.4g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309