Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g541kcal18.9g6g48.7g0g
Kookoshiutale 30g199kcal2.4g1.9g19.4g4.9g
Kananmuna kuoreton 45g64kcal5.6g0.1g4.6g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)113g812kcal0.1g0.1g90.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g75g44kcal6.8g3.8g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)75g94kcal2.5g2.8g7.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g23g86kcal0.3g21.1g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Raparperi 135g46kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.8g12kcal0.9g1.7g0.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g3809kcal77.2g92.6g343g14.4g
Valittu annoskoko594g1905kcal38.6g46.3g171.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna297g952kcal19.3g23.2g85.8g3.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904