Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl110g144kcal14.5g0.3g9.2g0g
Sokeri68g277kcal0g68.2g0g0g
Leivinjauhe4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.5g0.6g1.8g
Kuohukerma,valio,2dl84g287kcal1.7g2.5g29.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2g8kcal0g2g0g0g
Vadelma 161g66kcal1.6g6.6g1.3g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g2144kcal63.6g269.2g81.6g15.4g
Valittu annoskoko594g1072kcal31.8g134.6g40.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna297g536kcal15.9g67.3g20.4g3.9g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168