Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g196g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Punajuuri 301g115kcal3g20.8g0.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g524kcal10.8g73.4g17.4g27.8g
Valittu annoskoko594g262kcal5.4g36.7g8.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna297g131kcal2.7g18.4g4.4g7g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937