Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 495g54kcal2.8g6.9g0.5g3.5g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g45g9kcal0g2.9g0g0g
Tilli, tuore 9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g424kcal6.2g91.8g1.2g7.4g
Valittu annoskoko594g212kcal3.1g45.9g0.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna297g106kcal1.6g23g0.3g1.9g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041