Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi137g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 14g49kcal4.5g7.3g0.1g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g28g85kcal4.9g11.3g2.2g4.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.6g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai233g817kcal28g165.7g4.9g7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss34g110kcal1g24.4g0.2g3.3g
Mantelirouhe, 1 rkl11g64kcal2.3g0.6g5.5g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl28g247kcal0g0g27.5g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g3273kcal95.8g515g89.8g36g
Valittu annoskoko594g1637kcal47.9g257.5g44.9g18g
Annoskoko puolitettuna297g818kcal24g128.8g22.5g9g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.4g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103