Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl113g383kcal2.2g3.4g39.4g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste113g28kcal1g5.4g0.3g3.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 225g498kcal39.4g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g2043kcal99.4g29.6g168.8g10.6g
Valittu annoskoko594g1022kcal49.7g14.8g84.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna297g511kcal24.9g7.4g42.2g2.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530