Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Punajuuri 67g26kcal0.7g4.6g0.1g1.7g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g50g130kcal13.5g0g8.5g0g
Cashewpähkinä 33g192kcal6.7g6.3g15.5g1.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g2158kcal154.6g33.8g155g5.8g
Valittu annoskoko594g1079kcal77.3g16.9g77.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna297g540kcal38.7g8.5g38.8g1.5g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853