Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g180g36kcal2.3g5.4g0.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g56g23kcal0.8g4.6g0.2g0g
Isot katkaravut (rainbow)81g81kcal18.6g0g0.7g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g45g81kcal3.6g2.3g6.3g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 225g245kcal8.8g44.1g2.5g4.2g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1044kcal68.2g112.8g32.8g8.4g
Valittu annoskoko594g522kcal34.1g56.4g16.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna297g261kcal17.1g28.2g8.2g2.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614