Hillosarvet

25 g hiivaa
100 g voita
1 dl kermaa tai maitoa
1,5 rkl sokeria
2 maustemittaa suolaa
n. 5 dl vehnäjauhoja
hilloa
munaa + raesokeria päälle

Murenna hiiva kulhoon.

Sulata rasva, lisää maito ja lämmitä neste 37 asteiseksi.

Kaada neste hiivan päälle ja sekoita.

Lisää sokeri, suola ja suurin osa jauhoista.

Alusta taikina ja ripottele pinnalle ohut kerros jauhoja ja kohota n 40 min. Vaivaa taikinaan loput jauhot pöydällä.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi palat pyöreiksi, halkaisijaltaan 24 sentin levyiksi.

Leikkaa levyt 6-8 kolmioksi.

Jaa kolmioille hilloa, kääri rullalle.

Kohota 30-40 minuuttia, voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 250 asteessa 5-7 minuuttia.

Raaka-aineet painoivat 525 g,
Valmiina 498 g.
Suhdeluku 1,05.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 28g21kcal3.7g0.3g0.1g2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g103g474kcal0.5g0.5g52.6g0.1g
Sokeri 23g92kcal0g22.6g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.296g1035kcal39.3g201g7.1g11.2g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Mansikkamarmeladi (Saarioinen), annos 10g69g124kcal0.1g30.4g0g0g
6.8g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen57g19kcal1.9g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g3558kcal93.6g515.2g121.6g26.6g
Valittu annoskoko594g1779kcal46.8g257.6g60.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna297g890kcal23.4g128.8g30.4g6.7g
Arvot/100g100g300kcal7.9g43.4g10.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91510