Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 1879g2228kcal413.5g0g62g0g
Sipuli 361g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen113g811kcal1.1g1.1g90.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1127g958kcal11.3g39.4g78.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g180g667kcal1.8g151.4g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.5g13kcal0.5g1.9g0.1g1.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g9572kcal865.4g422.2g474.4g14.6g
Valittu annoskoko5940g4786kcal432.7g211.1g237.2g7.3g
Annoskoko puolitettuna2970g2393kcal216.4g105.6g118.6g3.7g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391