Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g369g100kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Sipuli (kuorittu)608g164kcal7.9g29.2g1.2g10.3g
Sieni rouskut, suolattu 1563g407kcal24.4g35.9g7.8g45.3g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 1126g2795kcal160.8g61.7g212.9g5.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g72g649kcal0g0g72.1g0g
Paprika, punainen2135g549kcal19.2g98.2g8.5g42.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 68g47kcal0.8g7.6g0.8g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g9420kcal435.8g500.6g608g225.2g
Valittu annoskoko5940g4710kcal217.9g250.3g304g112.6g
Annoskoko puolitettuna2970g2355kcal109g125.2g152g56.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459