Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g1439g7397kcal431.7g215.9g590g133.8g
Vesi, vesijohtovesi 2878g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g66kcal0.6g14.3g0.6g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g360g637kcal0.7g35.3g0.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g468g1637kcal65.5g261.9g32.3g51.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala759g2429kcal113.9g447.9g19.7g75.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11880g24332kcal1224.8g1950.6g1286.6g522.2g
Valittu annoskoko5940g12166kcal612.4g975.3g643.3g261.1g
Annoskoko puolitettuna2970g6083kcal306.2g487.7g321.7g130.6g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722