Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g417kcal12.4g85.1g1.5g4.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g125g424kcal16.2g84.2g2.1g6.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g14g20kcal1.2g3.5g0.1g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow14g24kcal0.1g0.6g2.4g0g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g78g16kcal0.5g2.7g0.2g1.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g75g23kcal1.3g4.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1985kcal63.4g361.2g28.2g24g
Valittu annoskoko595g993kcal31.7g180.6g14.1g12g
Annoskoko puolitettuna298g496kcal15.9g90.3g7.1g6g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.4g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478