Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 178g720kcal0g177.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton167g35kcal0.5g2.7g0g0.2g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g84g367kcal3.1g2.2g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2244kcal7.2g364.4g76.8g0.4g
Valittu annoskoko595g1122kcal3.6g182.2g38.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna298g561kcal1.8g91.1g19.2g0.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113