Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g117g408kcal14.9g81.2g2.2g3.7g
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%44g74kcal3g0.6g6.6g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.4g18kcal1.3g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1440kcal86.2g173.2g43.8g12.8g
Valittu annoskoko595g720kcal43.1g86.6g21.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna298g360kcal21.6g43.3g11g3.2g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145