Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3208g135kcal22.9g8.7g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Hermesetas, annos 5g21g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml42g8.7kcal3.4g0g0.1g0g
Kookoshiutale 21g138kcal1.7g1.3g13.4g3.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 166g461kcal3.3g5g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1877kcal97g30.8g149.6g6.8g
Valittu annoskoko595g939kcal48.5g15.4g74.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna298g469kcal24.3g7.7g37.4g1.7g
Arvot/100g100g158kcal8.2g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512