Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali313g66kcal3.8g10.6g0.6g6.6g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 83g190kcal15.8g0g14.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g21g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 31g87kcal0.6g0.9g8.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka31g26kcal1.1g5.9g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g748kcal43.2g36.6g47.8g14.2g
Valittu annoskoko595g374kcal21.6g18.3g23.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna298g187kcal10.8g9.2g12g3.6g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051