Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen66g472kcal0g0g52.4g0g
Sokeri 74g301kcal0g74.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.6g1g3g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g153g130kcal5.3g19.9g3.2g1.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 131g51kcal0.2g10.7g0.1g2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.7g29kcal0g7.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g2790kcal46.6g351.8g128.2g13.2g
Valittu annoskoko595g1395kcal23.3g175.9g64.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna298g698kcal11.7g88g32.1g3.3g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612