Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 54g119kcal9.4g0g9.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 94g215kcal17.9g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi23g80kcal1.4g17.4g0.4g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl27g92kcal0.5g0.8g9.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.4kcal0.4g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Kaali, valkokaali202g43kcal2.4g6.9g0.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1193kcal65.2g55.6g78.2g10.8g
Valittu annoskoko595g597kcal32.6g27.8g39.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna297g298kcal16.3g13.9g19.6g2.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978