Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 437g121kcal5.2g17.8g0.9g9.2g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Voi 40% rasvaa 6.2g23kcal0.1g0.1g2.5g0g
Piirakkataikina Sunnuntai125g462kcal6.2g40g31.2g2.5g
Siirappi, tumma9g30kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1190g1285kcal23.4g131.2g69.2g24g
Valittu annoskoko595g642kcal11.7g65.6g34.6g12g
Annoskoko puolitettuna298g321kcal5.9g32.8g17.3g6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903