Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)500g1280kcal90g16g95g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g2400g2640kcal480g0g120g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g680g143kcal12.9g17.7g2g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Voi vähäsuolainen 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Soijakastike 120g72kcal6.2g11.4g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1332g573kcal5.3g54.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g11589kcal1212.4g277.2g632.6g27.2g
Valittu annoskoko5952g5795kcal606.2g138.6g316.3g13.6g
Annoskoko puolitettuna2976g2897kcal303.1g69.3g158.2g6.8g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848