Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 719g461kcal23g34.6g25.1g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g3593g3952kcal898.2g0g35.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1317g1879kcal164.7g4g135g0g
Korppujauho 299g1096kcal31.4g224.2g3.1g15.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g14859kcal2238.4g541g398.6g32g
Valittu annoskoko5952g7429kcal1119.2g270.5g199.3g16g
Annoskoko puolitettuna2976g3715kcal559.6g135.3g99.7g8g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111089