Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse644g4762kcal0g0g527.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1673g5740kcal170.5g1171.1g20.1g58.6g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 708g1010kcal88.5g2.1g72.6g0g
Vesi644g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1094g4440kcal0g1092.8g0g0g
Mustikka metsä- 1158g510kcal5.8g74.1g6.9g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g33036kcal533g4704.6g1254.4g194g
Valittu annoskoko5952g16518kcal266.5g2352.3g627.2g97g
Annoskoko puolitettuna2976g8259kcal133.3g1176.2g313.6g48.5g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644