Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka3995g3395kcal719g0g51.9g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g360g112kcal0g36g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1598g5275kcal32g47.9g559.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g17563kcal1502g167.8g1222.2g0g
Valittu annoskoko5952g8782kcal751g83.9g611.1g0g
Annoskoko puolitettuna2976g4391kcal375.5g42g305.6g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850