Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 644g2509kcal13.7g14.2g270.3g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g161g98kcal22.5g4.8g96.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 107g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 3217g5319kcal538.9g0g353.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 697g2301kcal13.9g20.9g244g0g
Kananmuna omega536g697kcal70.2g1.6g44.5g0g
Sipuli (kuorittu)509g138kcal6.6g24.5g1g8.7g
Soijajauho rasvainen 80g375kcal27.8g18.9g18.9g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g22921kcal1387.8g173.2g2058.2g36.8g
Valittu annoskoko5952g11461kcal693.9g86.6g1029.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna2976g5730kcal347g43.3g514.6g9.2g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653