Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1919g2466kcal398.1g0g95.9g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g3741g1384kcal37.4g224.5g41.2g59.9g
Oliiviöljy 29g255kcal0g0g28.8g0g
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g8369kcal877.6g474.4g332.8g128.8g
Valittu annoskoko5952g4184kcal438.8g237.2g166.4g64.4g
Annoskoko puolitettuna2976g2092kcal219.4g118.6g83.2g32.2g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630