Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g1921g2343kcal430.3g0g68.2g0g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Valkosipuli 43g47kcal3.4g7g0.3g0.9g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1201g60kcal1.9g2.3g4.8g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi26g74kcal2.4g1.8g6.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2401g600kcal31.2g100.8g4.8g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Oregano, kuivattu 24g73kcal2.6g5.2g2.5g10.3g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g7077kcal953g271.2g224.2g44g
Valittu annoskoko5952g3538kcal476.5g135.6g112.1g22g
Annoskoko puolitettuna2976g1769kcal238.3g67.8g56.1g11g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234