Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3835g4295kcal843.7g0g115g0g
Porkkanaraaste 200g799g216kcal4.8g42.3g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Korppujauho (Myllyn Paras)160g591kcal22.2g115.8g4g6.6g
Rypsiöljy 40g353kcal0g0g39.9g0g
Hirvenjauheliha oma saalis594g666kcal130.8g0g17.8g0g
Porkkanaraaste 200g124g33kcal0.7g6.6g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)25g92kcal3.4g18g0.6g1g
Rypsiöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g12879kcal2027g411.4g372.8g74.2g
Valittu annoskoko5952g6440kcal1013.5g205.7g186.4g37.1g
Annoskoko puolitettuna2976g3220kcal506.8g102.9g93.2g18.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852