Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g518g2019kcal0g507.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 259g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g5176g1501kcal46.6g279.5g20.7g119g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11904g7039kcal93.2g1573.4g41.4g238g
Valittu annoskoko5952g3519kcal46.6g786.7g20.7g119g
Annoskoko puolitettuna2976g1760kcal23.3g393.4g10.4g59.5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325