Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g899g279kcal11.2g65.6g1.8g27.9g
Sipuli 247g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Vesi4497g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)90g234kcal11.7g10.8g16.2g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl225g191kcal3.1g9.9g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11916g1557kcal58.2g196.4g68.4g65g
Valittu annoskoko5958g779kcal29.1g98.2g34.2g32.5g
Annoskoko puolitettuna2979g389kcal14.6g49.1g17.1g16.3g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816