Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 66g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Bataatti, kuorittu 38g30kcal0.6g6.3g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%38g64kcal2.6g0.5g5.6g0.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 19g24kcal4g0g0.8g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g459kcal18.2g26.6g28.2g10.4g
Valittu annoskoko596g229kcal9.1g13.3g14.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna298g115kcal4.6g6.7g7.1g2.6g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110