Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio281g183kcal28.1g11.8g0.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 90g38kcal8.8g0.4g0.1g0g
Mansikka 225g105kcal1.1g18.9g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g651kcal76g62.2g2.8g8.6g
Valittu annoskoko596g326kcal38g31.1g1.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna298g163kcal19g15.6g0.7g2.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191