Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Feta juusto (Filos), annos 20g45g124kcal7.4g0.3g10.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 45g102kcal2.3g7.9g6.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g731kcal29.6g57.4g37.4g23.8g
Valittu annoskoko596g366kcal14.8g28.7g18.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna298g183kcal7.4g14.4g9.4g6g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393