Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g225g248kcal47.3g0g5.6g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Soijakastike 17g10kcal0.9g1.6g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g17g16kcal0.7g3.2g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g79g18kcal1.3g2.5g0.3g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g56g30kcal3.2g3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1193g890kcal110.4g41.8g29.4g8.2g
Valittu annoskoko596g445kcal55.2g20.9g14.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna298g223kcal27.6g10.5g7.4g2.1g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446