Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g90g153kcal17.1g0g9g0g
Keittojuurekset, apetit45g12kcal0.4g2.2g0.1g1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g124g88kcal2g19.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1193g505kcal39g43.2g18.4g2g
Valittu annoskoko596g253kcal19.5g21.6g9.2g1g
Annoskoko puolitettuna298g126kcal9.8g10.8g4.6g0.5g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681