Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g100g350kcal18g59g3.9g6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl140g162kcal30.5g0g4.5g0g
Pekoni (Dulano)63g160kcal11.3g2g11.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 125g42kcal3.8g6.1g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2.5g18kcal0g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1768kcal134.2g144.6g70.2g13.4g
Valittu annoskoko597g884kcal67.1g72.3g35.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna299g442kcal33.6g36.2g17.6g3.4g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360