Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 131g141kcal30.4g0g2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 105g140kcal8.9g18.5g2.1g5.3g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 158g84kcal1.7g16.7g0.2g3g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g5.3g19kcal0.9g2.3g1.2g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.4g14kcal0.4g2.2g0.4g0.4g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio175g114kcal2.6g7.4g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1132kcal91.4g99.8g38.6g19g
Valittu annoskoko597g566kcal45.7g49.9g19.3g9.5g
Annoskoko puolitettuna299g283kcal22.9g25g9.7g4.8g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087