Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke75g75kcal13.4g0g2.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.2g0.4g1.8g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.9g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g110g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g563kcal36.2g66.4g14.2g5.6g
Valittu annoskoko597g282kcal18.1g33.2g7.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna298g141kcal9.1g16.6g3.6g1.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736