Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka4000g3400kcal720g0g52g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g360g112kcal0g36g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1600g5282kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g17587kcal1504g168g1224g0g
Valittu annoskoko5960g8794kcal752g84g612g0g
Annoskoko puolitettuna2980g4397kcal376g42g306g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850