Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3840g4301kcal844.8g0g115.2g0g
Porkkanaraaste 200g800g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Korppujauho (Myllyn Paras)160g592kcal22.2g116g4g6.6g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Hirvenjauheliha oma saalis595g667kcal130.9g0g17.9g0g
Porkkanaraaste 200g124g34kcal0.7g6.6g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 6.4g6.9kcal0.5g1g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)25g92kcal3.4g18g0.6g1g
Rypsiöljy 6.4g57kcal0g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g12897kcal2029.4g412g373.6g74.2g
Valittu annoskoko5960g6449kcal1014.7g206g186.8g37.1g
Annoskoko puolitettuna2980g3224kcal507.4g103g93.4g18.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852