Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1666g490kcal9.3g88.3g3.3g31.7g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix600g540kcal6g126g3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g150g30kcal0g9.7g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g117g455kcal0.2g113.1g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6.7g20kcal0.7g1.4g0.7g2.9g
Basilika, kuivattu 6.7g17kcal1g1.4g0.3g2.7g
Paprikajauhe 40g128kcal5.9g7.3g5.2g15g
Paistijauheliha 10%1333g2266kcal266.6g0g133.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g7893kcal579.4g694.4g291.6g104.6g
Valittu annoskoko5960g3946kcal289.7g347.2g145.8g52.3g
Annoskoko puolitettuna2980g1973kcal144.9g173.6g72.9g26.2g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160