Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g1271g1970kcal177.9g31.8g127.1g2.5g
Peruna, vanha, kuorittu 908g691kcal17.1g140.7g1.8g9.1g
Porkkana, tuore654g183kcal3.9g36.6g1.3g16.3g
Selleri, annos 50g91g13kcal0.9g2.7g0g0g
Lanttu 182g52kcal1.8g8.4g0.5g3.3g
Palsternakka 27g17kcal0.1g3.2g0.1g1.2g
Purjosipuli 18g4.2kcal0.3g0.4g0g0.4g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g51g46kcal1.5g1.8g3.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2723g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g5972kcal408g452g269g72.2g
Valittu annoskoko5960g2986kcal204g226g134.5g36.1g
Annoskoko puolitettuna2980g1493kcal102g113g67.3g18.1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915