Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)1503g3155kcal360.6g0g195.3g0g
Ruohosipuli 200g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale751g2554kcal165.3g0g195.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g2504g1703kcal40.1g373.1g2.5g0g
Ruokakerma Valio 5%1002g601kcal12g28g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g16118kcal1161.6g809g888.8g9.6g
Valittu annoskoko5960g8059kcal580.8g404.5g444.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna2980g4029kcal290.4g202.3g222.2g2.4g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576