Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 525g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow46g118kcal4.6g4.6g9.1g0.7g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 438g1994kcal91.7g0g183.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 788g276kcal36.4g15.4g2.4g19.7g
Tomaatti 385g88kcal2.2g13.3g1.2g5.4g
Spagetti 263g860kcal26.8g174.4g2.9g8.8g
Vesi, vesijohtovesi 3502g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g7024kcal330.2g474.4g400.2g96g
Valittu annoskoko5964g3512kcal165.1g237.2g200.1g48g
Annoskoko puolitettuna2982g1756kcal82.6g118.6g100.1g24g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143