Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4000g3030kcal74.8g616.8g8g40g
Ruokakerma, Pirkka 10%1600g1920kcal46.4g72g160g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11936g10238kcal261.4g1432.2g338.6g97g
Valittu annoskoko5968g5119kcal130.7g716.1g169.3g48.5g
Annoskoko puolitettuna2984g2559kcal65.4g358.1g84.7g24.3g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456