Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g300g893kcal9g14.4g13.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g225g697kcal21.8g139.1g4.7g13.5g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g3637kcal70.2g343.4g67g27g
Valittu annoskoko597g1818kcal35.1g171.7g33.5g13.5g
Annoskoko puolitettuna299g909kcal17.6g85.9g16.8g6.8g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975