Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Linssi-punainen (raaka)60g182kcal15g30g0.6g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g10g17kcal1.7g2.1g0.1g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g595kcal39g97.6g4.4g15g
Valittu annoskoko598g297kcal19.5g48.8g2.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna299g149kcal9.8g24.4g1.1g3.8g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741